‘Sony onthult snel nieuwe God of War’

News
donderdag, 02 november 2023 om 11:30
god of war ragnarokf1631221018
Het is nu bijna een jaar geleden dat God of War Ragnarok lanceerde voor PS5 en PS4. De game werd goed ontvangen en het lijkt dan ook een veilige aanname dat er in de toekomst meer God of War komt. Mogelijk komt er zelfs al vrij snel een nieuwe game of DLC.
God of War-fans worden mogelijk snel getrakteerd op een grote aankondiging. Volgens de Spaanse site Areajugones wordt er dit jaar nog een opvolger van God of War Ragnarok onthuld (via Insider-Gaming). Het zou daarbij om een kleinschaliger project gaan, mogelijk DLC voor Ragnarok.
Maar de bronnen van Areajugones beweren dat er ook nog een andere optie is. Het kan namelijk ook om een losstaande release gaan, die dan waarschijnlijk groter is dan een DLC, maar evengoed kleinschalig vergeleken met God of War Ragnarok. Sony heeft natuurlijk eerder een vergelijkbare aanpak gehanteerd met Spider-Man: Miles Morales en Sony heeft nu een vergelijkbare kans om een game te maken rondom Atreus.

Wanneer wordt de God of War Ragnarok ‘DLC’ onthuld?

Of het gaat om een DLC of een kleinschalige losstaande game, horen we waarschijnlijk wanneer Sony iets aankondigd. Maar behalve dat het dit jaar moet gebeuren, is niet duidelijk wanneer de aankondiging komt. Wel is er een mogelijk veilige aanname.
Sony is namelijk meestal aanwezig bij The Game Awards en heeft daar ook vaak een aankondiging. Het evenement wordt dit jaar gehouden in de nacht van 7 op 8 december. In de komende weken wordt bekend welke games er genomineerd zijn voor awards.