'Santa Monica werkt aan God of War Ragnarok DLC'

News
vrijdag, 25 augustus 2023 om 13:30
god of war ragnarok headerf1671704240
Het avontuur van Kratos en Atreus krijgt mogelijk toch nog een staartje. Volgens een bekende leaker werkt Santa Monica Studio namelijk aan DLC voor God of War Ragnarok.
The Snitch is een leaker die al vaak informatie vroegtijdig naar buiten heeft gelekt, maar hij doet dat normaal niet op een gebruikelijke manier. In plaats van simpelweg de informatie te brengen via een tweet, laat The Snitch regelmatig vage hints achter of zelfs een heel spoor van cryptische broodkruimels.
Na een lange zoektocht, inclusief het vinden van een envelop die verstopt was onder een bankje in een Spaanse stad, heeft de leaker nu uiteindelijk via Twitch bekendgemaakt wat hij nu te weten is gekomen. Volgens The Snitch is Santa Monica Studio namelijk bezig met DLC voor God of War Ragnarok. Dat zou hij van zijn bronnen hebben gehoord.
Voor de onthulling gingen er al speculaties dat het om DLC zou gaan. In de eerder genoemde envelop zat namelijk een brief met daarop het logo van God of War Ragnarok.

Waar gaat de DLC over?

Sinds de onthulling van The Snitch speculeren de fans er ook op los waar de DLC mogelijk over zal gaan. Zo denken velen dat deze keer de hoofdrol wordt gegeven aan Atreus, de zoon van Kratos. De DLC zou mogelijk een uitbreiding worden zoals Miles Morales voor Marvel’s Spider-Man, waarin spelers met de kersverse Spider-Man aan de slag konden gaan.
Santa Monica Studio heeft sinds de release van God of War Ragnarok niks officieels aangekondigd over een volgend project. Wel heeft Ben Prendergast, de stemacteur van Týr, geteast dat er wordt gewerkt aan een nieuw avontuur. Mogelijk is het dus geen sequel maar dus DLC voor Ragnarok.

Populair Nieuws