Sony onthult de WH-1000XM4 noise-cancelling koptelefoon

News
vrijdag, 07 augustus 2020 om 15:00
screenshot 2020 08 07 at 134755f1596800909
Als het gaat om active noise-cancelling headphones, dan wordt Sony al gezien als de beste op de markt. Het Japanse bedrijf zit alleen niet stil en heeft de WH-1000XM4 koptelefoon uit de doeken gedaan.
De Sony WH-1000XM3 wordt door velen geprezen als de beste active noise-cancelling koptelefoon op de markt. Niet alleen door het blokkeren van geluid, maar ook door de hoge geluidskwaliteit, batterijduur en andere features. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor haar opvolger.
De nieuwste editie in de lijn heeft Sony op donderdag onthuld door middel van een trailer: de WH-1000XM4. Een grote verrassing was het niet, want door leaks en geruchten was het slechts een kwestie van tijd totdat de koptelefoon bekendgemaakt zou worden.

Never change a winning formula

Wat betreft de WH-1000XM4 bouwt Sony voort op de succesformule van de voorganger. Met het blote oog lijkt er bijna geen verschil te zitten tussen de twee headphones. Toch is er degelijk wel wat veranderd. Zo zijn de oorkussens zachter en is de koptelefoon een stuk ‘slimmer’ geworden. Zo zal de WH-1000XM4 op den duur jouw stem leren kennen en de muziek stoppen wanneer hij merkt dat je aan het praten bent. Wanneer je stopt met praten zal de audio vanzelf weer aan gaan na dertig seconden.
Ook kan de koptelefoon leren op welke locatie je bent en hoe je de noise-cancelling instellingen daar afstelt. Zo kan de WH-1000XM4 bijvoorbeeld automatisch de active noise-cancelling op maximum zetten wanneer je regelmatig de trein gebruikt. De audio zelf is daarnaast ook aangepast, met een helderder geluid deze keer en meer ruimte voor details.
Sony laat haar consumenten niet lang wachten op de release van de WH-1000XM4. Na de presentatie is de headphone namelijk meteen beschikbaar gemaakt om te bestellen.

Populair Nieuws