Officieel: Rocksteady werkt aan Suicide Squad game

  Er gingen al langere tijd geruchten, maar Rocksteady heeft het nu ook zelf bevestigd: de ontwikkelaar werkt aan een Suicide Squad game. Hoe de game precies in elkaar zit blijft nog eventjes geheim.

  We hebben al een lange tijd niks meer gehoord van Rocksteady Studios al het aankomt op nieuwe projecten. Wel gingen er al langere tijd geruchten dat de ontwikkelaar mogelijk bezig is met een game rondom de ‘superhelden’ groep Suicide Squad of met een Superman game.

  Via een Tweet heeft Rocksteady Studios bevestigd dat het bedrijf werkt aan de game. In het bericht staat ‘Target locked’, met een crosshair gericht op het hoofd van Superman. Veel meer is er nog niet over de game bekend, zoals hoe de gameplay eruit zal zien en op welke platformen de titel zal verschijnen. Gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten. In dezelfde Tweet laat Rocksteady namelijk weten dat de game uit de doeken gedaan wordt op 22 augustus, tijdens het DC FanDome evenement.

  Revanche voor Suicide Squad?

  Suicide Squad is voornamelijk bekend geworden bij het grote publiek door de gelijknamige film uit 2016. Die film werd gezien als een flop, met een relatief lage box office. De Suicide Squad blijft alleen wel populariteit genieten buiten het witte doek om. De groep bestaat uit meerdere supervillains die uit de gevangenis mogen om geheime missies uit te voeren voor de overheid. Onder andere Harley Quinn, Deadshot en Poison Ivy hebben deel uitgemaakt van de Suicide Squad in de comics van DC.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.