Sony: "Nieuwe details PS5 reveal event komt snel"

News
vrijdag, 05 juni 2020 om 10:00
lp9xeknzapzh6wuep5eahq 1024 80pngf1591341507
Op donderdag 4 juni stond het PlayStation 5 reveal event op de planning, maar deze werd eerder deze week uitgesteld. Sony gaf aan dat dit niet het moment was om gaming te vieren gezien er belangrijkere zaken spelen in de wereld, waarmee het Japanse bedrijf doelt op de Black Lives Matter-protesten van de laatste week. Sony laat nu weten dat er snel een nieuwe datum voor het PS5 reveal event aangekondigd zal worden.
Nu het PS5 reveal event van 4 juni niet door is gegaan, vragen velen zich af wanneer Sony van plan is om het event wel te houden. De langverwachte reveal kwam na maanden van speculatie waarin fans ongeduldig begonnen te worden. Nu het event binnen handbereik was, voelt het voor sommigen extra zuur dat het evenement niet doorgaat. Sony heeft nu alleen wat nieuwe informatie over een nieuwe datum gedeeld.
PushSquare ontdekte dat de beschrijving van de YouTube-video van de PS5 reveal aankondiging is bijgewerkt en nu de onderstaande tekst bevat:
Binnenkort zal er dus meer informatie volgen over een nieuwe datum voor het PS5 reveal evenement. Veel duidelijkheid geeft het niet, maar het internet staat natuurlijk alweer vol met geruchten over wanneer de nieuwe datum zou zijn. Zo claimt iemand op 4Chan dat het evenement naar 12 juni verschoven zal worden, maar gezien dit een anonieme bron op 4Chan betreft, nemen we deze informatie met een korrel zout ter grootte van de Noordzee.
Voor nu zullen we moeten afwachten tot Sony met een nieuwe datum komt voor het evenement. De PlayStation 5 release staat voor later dit jaar op de planning, net als de Xbox Series X. Verwacht wordt dat Microsoft haar console deze maand ook grootschalig uit de doeken doet.

Update - PS5 officieel onthuld

Inmiddels is de PlayStation 5 alweer bijna een maand geleden onthuld. Niet alleen is het design onthuld, maar ook is een tweede variant van de console verschenen die geen disc-drive zal hebben. Een prijs en releasedatum voor de console is nog niet gegeven. Alle details die tot nu toe bekend zijn over de PS5 hebben we wel voor je op een rijtje gezet.
Dit artikel is op 31 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws