Sony maakt PS Plus Essential games voor januari 2024 bekend

News
donderdag, 28 december 2023 om 9:00
playstation plus newf1655289162
We hebben het kerstdis net verlaten, maar Sony denkt alweer aan volgend jaar. Sony heeft de games bekendgemaakt die in januari 2024 aan PS Plus Essential toegevoegd gaan worden.
We hebben de kerstdagen nog maar net achter de rug, maar Sony denkt alweer aan volgend jaar. Sony heeft de nieuwe PS Plus Essential games voor januari 2024 bekendgemaakt. Abonnees van PS Plus kunnen deze maand weer drie games tegemoet zien.
De headliner deze maand is A Plague Tale: Requiem. In deze game zien we twee oude bekenden uit A Plague Tale: Innocence terug: het jongvolwassen meisje Amicia en haar kleine broertje Hugo. De twee zijn op doortocht na de gebeurtenissen uit het eerste deel, waarbij ze op de vlucht sloegen voor de Inquisitie en hordes ratten, die hele steden besmet hebben met de plaag.
De ziekelijke Hugo heeft dit keer een grotere rol dan in het eerste deel, hoewel het nog steeds Amicia is die als oudere zus de leiding in handen heeft. Wij gaven A Plague Tale Requiem een vette negen. Die game wil je dus spelen!
Ook Evil West is al eerder op de pagina's van XGN langs gekomen. Deze game van de hand van de makers van Shadow Warrior is een echte western game, maar dan met een flinke twist. je moet immers de Verenigde Staten herveroveren, maar dan van vampieren!
De derde game is Nobody Saves the World. Hoewel je misschien de neiging hebt om deze game links te laten liggen, raden we je toch aan hem een kans te geven. Deze game is namelijk van de makers van Guacamelee!

PS Plus games van december 2023

Wie de games van deze maand nog niet gescoord heeft, heeft daar nog een kleine week voor. Tot 2 december zijn deze games nog beschikbaar:
Wie deze games voor die tijd claimt mag ze blijven spelen zolang zijn PS Plus abonnement loopt.