Volg zo Van de Zandschulp vandaag live op het ABN Amro-toernooi!

News
donderdag, 16 februari 2023 om 9:30
tennis hard courtf1676535734
Vandaag staat weer een volle dag wedstrijden gepland op het ABN Amro-toernooi in Rotterdam. Op deze manier kan je vandaag live de wedstrijd van Botic van de Zandschulp volgen.
De Nederlanders op het ABN Amro-toernooi hebben wisselend succes. Tallon Griekspoor is goed bezig door Alexander Zverev, die als achtste geplaatst was, te verslaan. Hij heeft zich daarmee al geplaatst voor de kwartfinale voor het toernooi. Tegen wie hij het moet opnemen is nog niet bekend, de tegenstander wordt vandaag bepaald.
Ook Botic van de Zandschulp wist gisteren zijn wedstrijd tegen Quentin Halys te winnen. De Nederlander kwam achter te staan na de eerste set, maar wist vervolgens daarna de wedstrijd naar zich toe te trekken in 6-7, 6-4, 7-6. Tim van Rijthoven is helaas uitgeschakeld. De winnaar van Rosmalen verloor van Maxime Cressy in drie sets.

Pittige tegenstanders voor de Nederlanders

Ondanks dat Van Rijthoven is uitgeschakeld, staan er vandaag weer twee Nederlanders op het Rotterdamse court. Botic van de Zandschulp moet strijden tegen Daniil Medvedev, die als zesde geplaatst staat. Gijs Brouwer heeft een nog pittigere tegenstander. Hij staat namelijk tegenover Holger Rune, die als vierde geplaatst is.
Als je live de wedstrijd van Botic van de Zandschulp wil volgen, dan moet je om 13:00 Nederlandse tijd inschakelen op Ziggo Sport of op Ziggo GO. Dan staat de wedstrijd namelijk gepland. Bouwer komt pas in de avond in actie, om 20:50 om precies te zijn.

Populair Nieuws