‘Sony komt binnenkort met een PlayStation-showcase’

News
maandag, 16 mei 2022 om 11:00
playstation studiosf1644495260
E3 2022 mag van de baan zijn, maar grote onthullingen kunnen natuurlijk niet helemaal uitblijven. Microsoft heeft bijvoorbeeld al een showcase aangekondigd. Nu lijkt het erop dat Sony dat binnenkort misschien ook gaat doen.
Sony moet haar release-schema voor de rest van 2022 nog grotendeels invullen. Volgens Jeff Grubb zou dat zomaar binnenkort al kunnen gebeuren. Hij meldt in een aflevering van de GB Decides podcast te hebben gehoord dat Sony in juni met een showcase komt.
Volgens Grubbs informatie is de show in de eerste week van juni. Daarmee komt hij mogelijk nog voordat Summer Game Fest begint. Wel geeft Grubb aan dat hij dit allemaal niet zeker weet.
Dat benadrukt hij ook in een latere tweet, nadat de podcast met zijn claim van een show in juni was gedeeld op het forum ResetEra en daar de nodige aandacht kreeg. Grubb geeft aan uit andere hoeken gehoord te hebben dat Sony pas in september weer van zich laat horen. Maar zoals hij zelf zegt: ‘meer Pessimistische geruchten komen nooit in Era-threads terecht’.

Wat kunnen we zien in een nieuwe State of Play?

Als Sony inderdaad binnenkort met een State of Play (of een showcase onder een andere naam) komt, is er één titel die vrijwel zeker voorbij komt. God of War Ragnarok staat namelijk op de planning voor dit jaar, maar heeft nog altijd geen datum. Ook Forspoken moet dit jaar verschijnen, dus wellicht is dit een andere exclusive die voorbijkomt.