Sony komt met nieuwe feature voor DualSense controllers

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 20:00
dualsense edgef1675413722
De nieuwe PS5-update voegt een belangrijke nieuwe functie toe voor de DualSense-controllers. Sony brengt sinds de lancering van de PlayStation 5 regelmatig nieuwe updates die de console moeten verbeteren. De nieuwe updates kwamen niet alleen met meer opties, maar ze hebben ook de PlayStation-ervaring verbeterd.
Sony heeft onlangs een nieuwe update aangekondigd die verschillende functies voor PlayStation 5 zal introduceren en een daarvan lost eindelijk een probleem op dat PS5-gebruikers als een tijdje hebben.
Een van de grootste veranderingen kwam in een nieuwe update waarmee spelers via de PlayStation kunnen deelnemen aan Discord-kanalen en kunnen bellen, hiermee gaat Sony Xbox achterna. Dit is goed nieuws voor mensen die vrienden hebben op andere platformen, waaronder Xbox. Alle spelers kunnen nu privé met elkaar praten.
Als je al een tijdje een PS5 hebt is je waarschijnlijk gevraagd om je DualSense-controllers bij te werken en veel mensen hebben het probleem dat een USB aansluiten te veel moeite kost. Op die manier blijf je de updates uitstellen. Mensen met uitstelgedrag hoeven zich geen zorgen meer te maken, want je krijgt nu de kans om je DualSense-controllers draadloos bij te werken. Updaten via USB is ook nog steeds mogelijk.
ps5 dualsense controllers nieuwe kleurenf1642160109

Gemak tijdens het gamen

Iedereen houdt van gemak tijdens het gamen. Steeds moeten opstaan voor update, daar zit niemand op te wachten. Gelukkig is dat met de nieuwe updates verleden tijd.
De update is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Japan, Het Verenigde Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.