Dit is waarom Henry Cavill niet terugkeert als Superman

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 19:30
henry cavill 2665842f1675420260
James Gunn maakte deze week de nieuwe plannen van SC bekend. Hierdoor dachten fans dat DC een volledige reboot zou krijgen, dit is niet het geval. Gunn heeft verteld waarom sommige acteurs zoals Henry Cavill niet terugkeren in de DC-universe Cavill en Actrice Viola Davis wel.
Volgens Gunn is de nieuwe directie van DC eerder een reset dan een volledige reboot. Dit heeft allemaal te maken The Flash volgens Gunn. Hij zei het volgende:
“Flash reset veel dingen, maar niet alle dingen. Sommige personages blijven hetzelfde, sommige niet.”
dc logof1675348832
Voor de reden van de reset door Flash moeten we terug naar 2014, toen werd de film voor het eerst bekendgemaakt. De toenmalige makers onthulden dat ze hun inspiratie voor de film uit de ‘Flashpoint’verhaal haalden.
In de Flashpoint stopt Barry Allen de moord op zijn moeder door terug in de tijd te gaan. Door deze gebeurtenis creëert hij een compleet nieuwe tijdlijn waarin alles anders is. Thomas Wayne wordt zijn vader in plaats van Bruce Wayne en hij krijgt zijn krachten nooit. Batman en Superman bestaan helemaal niet in die tijd.
Hij fikst zijn grote fout, maar wanneer hij wil terugkeren naar vroeger lijkt het niet meer hetzelfde als het was voor hij wegging. De film haalt hier nog steeds veel inspiratie vandaan. Er is een grote kans dat Barry Allen terugkeert als Flash in een andere tijdlijn dan die hij zich herinnert in de film, een tijdlijn zonder Henry Cavill’s Superman.
Op 21 juni zullen we zien wat er daadwerkelijk gaat gebeuren in het nieuwe verhaal. Dan komt de film uit in alle Nederlandse bioscopen.

Populair Nieuws