Hier kan je nog de Assassin's Creed Shadows Collector's Edition scoren

News
dinsdag, 09 juli 2024 om 12:00
assassins creed shadows key screenshot 3
Net zoals voorgaande delen is de Collector’s Edition van Assassin’s Creed Shadows erg populair. Maar via deze webshop kan je nog aan het gewilde pakket komen.
Ubisoft heeft eindelijk geluisterd naar de wensen van fans. Al zo’n beetje sinds de eerste Assassin’s Creed wordt er gevraagd om een deel dat zich afspeelt in Feodaal Japan. En op 12 november is het eindelijk zover. Dan kunnen spelers de tijdmachine pakken naar het Japan van de 16de eeuw, tijdens het einde van de Sengoku-periode.
Met de grote vraag naar de setting, is het niet zo vreemd dat de Collector’s Edition van Assassin’s Creed Shadows in no-time is uitverkocht. De speciale editie zit daarnaast ook vol met toffe goodies. Naast de game zelf krijgen spelers de volgende spullen:
  • 40cm beeldje van Naoe en Yasuke
  • Katana Tsuba van Naoe
  • Collector’s Art Book
  • World Map
  • Creed Wall Scroll
  • 2 Sumi-E Litographs
  • Steelbook Case
  • Digitale Content (waaronder de Season Pass)
Bij Nederlandse webshops als Bol en Game Mania is de Collector’s Edition niet meer te krijgen. Maar gelukkig kan je nog wel ergens anders terecht. Bij Amazon Frankrijk kan je de PS5- en Xbox Series X-versie van de speciale editie nog scoren. Maar wees er snel bij, voordat hij ook daar is uitverkocht.

Controverse over de protagonist

Hoewel veel fans enthousiast zijn over de aankondiging van Assassin’s Creed Shadows, is er ook een groep die er minder blij mee is. Het gaat daarbij voornamelijk om Yasuke. Ubisoft heeft voor het eerst gekozen voor een historisch figuur als hoofdrolspeler en de keuze is gevallen op een donkere samoerai, waar weinig over bekend is in de geschiedenisboeken. Een bijna leeg canvas voor de ontwikkelaar om in te vullen.
Sommige mensen willen alleen liever een Japanse samoerai zien. Zij zijn daarom een enquête begonnen tegen Assassin’s Creed Shadows. De deelnemers roepen op om de game helemaal te annuleren. Dat lijkt alleen erg onwaarschijnlijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties