Sony begint vandaag met dikke PS Store Sale!

News
vrijdag, 30 oktober 2020 om 9:45
schermafbeelding 2020 10 30 om 084445f1604043917
Het is alweer bijna tijd voor de feestdagen en Sony begint al lekker met een aardig grote lijst aan PS Store Sale. Vanaf vandaag tot en met 20 november zijn er een groot aantal games in de aanbieding in de PlayStation Store.

PS Store gooit veel games in de sale

Er zijn twee verschillende lijsten met PS Store Sale-aanbiedingen. De lijst voor Europa kun je hier checken. We zien een grote lijst met titels die in de sale gaan, waaronder Battlefield 1, The Sims 4, Watch Dogs 2 en nog veel meer. Op het moment van schrijven zijn de daadwerkelijke kortingen nog niet bekendgemaakt, maar deze kunnen elk moment aangepast worden. Als het aan Sony ligt kunnen we wel een echt goede PS Store Sale verwachten. Dit is namelijk niet de eerste keer dat Sony met prijzen aan het stunten is.
ps plus ps5f1631005854

Ook PS5 games in de sale?

Het zou wat zijn als Sony nu al verschillende PS5 games in de sale zou gooien. Helaas zien we geen enkele titel voor de PS5 in de PS Store Sale rondhangen. Maar wees niet getreurd, want alle games die je in deze PS Store Sale aanschaft kun je gewoon overnemen naar de PS5 door middel van backwards compatibility. Heb je nu echt zin in een PS5 game? Dan kun je beter de maandelijkse PlayStation Plus games van november 2020 downloaden. Hier zien we namelijk de allereerste gratis PS5 game, namelijk Bugsnax.
Welke games ga jij met korting in huis halen? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws