Gratis PS5 adapter voor PSVR nu te bestellen

News
vrijdag, 30 oktober 2020 om 10:15
psvr testen in engeland 5 euro pond 99856 1f1597741128
Sony heeft de gratis PS5 camera adapter voor PSVR nu beschikbaar gesteld. De gratis adapter kan besteld worden voor iedereen die een PSVR-bril in huis heeft en maakt deze bruikbaar voor de nieuwe console.
Sony heeft via een speciale website de gratis PSVR Camera-adapter voor PlayStation-bezitters beschikbaar gesteld. De adapter zal ervoor zorgen dat de PSVR-bril geschikt is voor de PS5 en dat je als vanouds aan de slag kunt met de PS4 virtual reality games. Om de gratis adapter te kunnen bestellen heb je wel een paar dingen nodig. Je moet namelijk het serienummer van je PSVR-bril invoeren die op de achterkant van de camera staat.
Vervolgens wordt om je adres gevraagd en dan is je bestelling compleet. Er is slechts één bestelling per huishouden mogelijk, dus als je meerdere PSVR-brillen in huis hebt, dan kan dit nog een uitdaging vormen. Wanneer de gratis adapters precies verstuurd worden, is nog niet bekendgemaakt.

Niet alle VR-games speelbaar op PS5

Met de PSVR Camera-adapter die Sony gratis weggeeft kun je straks aan de slag met de VR-games die je in bezit hebt. Jammer genoeg zijn niet alle games op de PS5 in VR te spelen. Er zijn twee PS4-games die namelijk niet op PS5 speelbaar zullen zijn, namelijk DWVR en Robinson The Journey. Of deze games later nog met een patch of update speelbaar zullen worden, is niet bekend.