Square Enix onthult meer Final Fantasy XVI details

News
vrijdag, 30 oktober 2020 om 9:15
ffxvif1604041878
Square Enix heeft via een blogpost meer details over de komende Final Fantasy-game onthuld. Final Fantasy XVI krijgt een aantal protagonisten in een roerige wereld. Van de karakters en de wereld zijn nu meer details gegeven.
Op dit moment is Square Enix druk bezig met de PS5-exclusive Final Fantasy XVI. De game krijgt een hele nieuwe wereld in het Final Fantasy universum en dat gaat gepaard met nieuwe karakters en een enorm verhaal. Naoki Yoshida, producer van Final Fantasy XVI, maakt in een blogpost meer bekend over deze drie elementen van de game. Zo krijgt de game drie protagonisten, namelijk de broers Clive en Joshua Rosfield.
Clive is de eerstgeboren zoon van de Archduke van Rosaria en kan het voor van de Eikon Phoenix manipuleren. Joshua is op zijn beurt de Dominant of the Phoenix. Daardoor kan hij in Phoenix transformeren en zo als het magische vuurbeest vechten. Het derde personage is Jill Warrick. Zij is opgegroeid met de broers en steunt ze tijdens hun avontuur. Wat haar krachten zijn, is nog onbekend, maar daar zal ongetwijfeld binnenkort verandering in komen.
ffxvi 2f1604043129

Final Fantasy XVI details brengen meer info over Eikons en de wereld

De Eikons in Final Fantasy XVI zijn de 'vervangers' voor de bekende summons uit de franchise. In de trailer zagen we er al een paar voorbij komen zoals Ifrit en Shiva. Deze enorme wezens zijn in overvloed aanwezig in de wereld van Valisthea en zijn de meest gevaarlijke krachten in de game. Ze zitten altijd in mensen genaamd Dominants en kunnen net als Phoenix tijdens gevechten ingezet worden.
De wereld van Valisthea is er een die bekend zal ogen voor Final Fantasy liefhebbers. De wereld is namelijk omgeven oor kristallen, wat al vaker in Final Fantasy titels voorbij gekomen is. Deze kristallen, genaamd Mothercrystals, zorgen ervoor dat Valisthea beschermd is en dat de mensen er veilig kunnen leven.
Meer over Final Fantasy XVI is inmiddels te lezen op de speciale teaserwebsite voor de game die nu live is. Een nieuwe aankondiging vanuit Square Enix zal daar gedeeld worden in 2021.

Populair Nieuws