Sonic the Hedgehog 2 regisseur wil Super Smash Bros. film maken

News
vrijdag, 08 april 2022 om 13:00
super smash bros ultimate tips tricks een handleiding voor winnaars 143147 7f1649406908
De promotie voor Sonic the Hedgehog 2 is nog op volle toeren. Regisseur Jeff Fowler wordt het hemd van het lijf gevraagd, waaronder over welke videogame hij nog meer zou willen verfilmen. Fowler ziet wel wat zitten in een Super Smash Bros. film.
In een interview met ComicBook.com werd regisseur Jeff Fowler gevraagd of hij interesse heeft in het maken van een Super Smash Bros. film. Hoewel de regisseur wel wat skeptisch leek, staat hij er zeker voor open. ’’Niets zou me gelukkiger maken dan gewoon alle personages in een battle royale gooien en een grote Smash Bros. te maken. Dat zou waarschijnlijk wat werk van advocaten vergen voordat dat zou kunnen gebeuren,’’ aldus Fowler.
SEGA heeft de rechten op de Sonic-franchise in handen, terwijl Nintendo de rechten van de Super Smash Bros. franchise en de meeste personages uit die games in handen heeft. Ondanks de obstakels die de rechten met zich mee kunnen brengen, ziet Fowler het zeker wel zitten om Mario en Sonic het tegen elkaar te zien opnemen. ‘’Mario en Sonic in de ring krijgen, iedereen zou dat dolgraag willen zien toch? Dat is gewoon een klassieker.’’

Sonic en Mario films

Of er een Super Smash Bros. film aankomt of niet, zowel Sonic als Mario is de komende tijd in ieder geval te zien op het grote doek. Zo draait Sonic the Hedgehog 2 momenteel in de bioscoop en komt er een derde deel aan, met wellicht wel nog meer films in het zicht. Ook Mario krijgt dit jaar zijn eigen film van Illumination (Despicable Me) met Chris Pratt in de hoofdrol.