Gaat nieuwe Sonic game Breath of the Wild achterna?

News
woensdag, 10 november 2021 om 13:30
2021 09 01 sonic colours ultimate 4f1630403395
Volgens een lek zal de nieuwe Sonic-game van SEGA Sonic Frontiers heten. Daarnaast zal de game veel lijken op The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
In mei heeft SEGA aangekondigd te werken aan een nieuwe Sonic-game die volgend jaar verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch en PC. Verder heeft SEGA alleen nog geen details onthuld. Nu lijkt het erop dat de nieuwe 3D Sonic-game de naam Sonic Frontier krijgt en een open world game is.
Het Japanse handelsmerk voor Sonic Frontier is eind vorige maand geregistreerd, maar op basis van metadata-referentiebestanden die werden gebruikt bij de teaser-trailer van SEGA, werd er gesuggereerd dat de game Sonic Rangers zal kunnen heten. Op 17 oktober (een paar dagen voor het aanvragen van het handelsmerk) werd er op Reddit beweerd door een anonieme leaker dat de naam van de game is veranderd in Sonic Frontiers.

Sonic Frontiers zou op Breath of the Wild lijken

Verder zal de nieuwe Sonic-game een open world game worden die erg veel zal gaan lijken op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De game zal volgens Takashi Iizuka, hoofd van Sonic Team, nog wel dezelfde impact hebben als Sonic Adventure, maar wel de bouwstenen vormen voor de toekomstige Sonic-titels.
SEGA heeft de informatie van de lek nog niet bevestigd. Wel is bekend dat de naam Sonic Frontiers is vastgelegd. Of dat de daadwerkelijke titel van de game wordt, is nog even afwachten dus.

Populair Nieuws