PS Plus games van april 2022 gelekt

News
dinsdag, 29 maart 2022 om 11:30
ps plus february 2018f1598362750
Elke maand zijn er weer een paar gratis games te claimen via PlayStation Plus. Het lijkt er nu op dat deze zijn gelekt door een inmiddels notoire lekker. Dit zijn mogelijk de PS Plus games van april.
Dealabs-gebruiker billbil-kun lekt al een aantal maanden geregeld PS Plus en Xbox Game Pass-titels voordat deze officieel bekend worden gemaakt. Nu slaat de lekker weer toe. Hij beweert te weten wat de PS Plus games van april zijn.
Vanaf 5 april zijn volgens billbil-kun de games Hood: Outlaws & Legends, Slay the Spire en Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom — Rehydrated. Het zijn misschien geen spectaculaire first party-games, maar er zijn desondanks leuke bekende titels bij. Je kunt dus weer lekker wat uurtjes gamen in april.
Vergeet overigens niet om ook de PS Plus van maart nog te downloaden. Dat kan nog tot en met 4 april. Als je er voor die tijd bij bent kun je Ghost of Tsushima: Legends, Ghostrunner, Team Sonic Racing en Ark: Survival Evolved claimen. Die kun je niet allemaal voor 4 april gespeeld hebben, maar dat hoeft ook niet: als je de game eenmaal geclaimd hebt is hij van jou en kun je hem spelen waneer je wil.

PS Plus gaat op de schop

Daarnaast gaat PlayStation Plus ook nog eens op de schop. De geruchten dat PlayStation PS Plus en PS Now namelijk gaat omgooien zijn werkelijkheid gebleken. Gelukkig hebben we alle details alvast voor je op een rijtje gezet.