‘Sommige Marvel-series worden uitgesteld naar 2024’

News
zaterdag, 25 maart 2023 om 11:30
2021 06 07 loki disney plusf1625840869
Je kunt tegenwoordig niet meer om het Marvel Cinematic Universe (MCU) heen. Moederbedrijf Disney brengt de ene na de andere film en serie uit, maar fans zijn daar langzamerhand wel een beetje klaar mee. Volgens Variety betekent dat nu ook dat een aantal series uitgesteld worden.
Variety sprak eerder deze week met insiders bij Marvel Studios naar aanleiding van het vertrek van Victoria Alonso, een belangrijk figuur bij de studio. Volgens deze insiders komen er dit jaar geen vijf Marvel-series op Disney+ zoals gepland stond, maar ‘drie of vier’. De rest wordt verschoven naar 2024 of zelfs later.

Welke Marvel-series worden uitgesteld?

Hoewel dit nog niet officieel is aangekondigd door Marvel, lijkt er wel een kern van waarheid in te zitten. Het viel Gamesradar namelijk eerder al op dat de releasedata van verschillende series op de streamingdienst veranderd zijn naar ‘coming soon’. Het gaat om Secret Invasion, Echo, Loki seizoen 2, Ironheart, Agatha: Coven of Chaos en What If…? seizoen 2.
Secret Invasion stond gepland voor lente 2023, Echo en Loki seizoen 2 voor zomer 2023, Ironheart herfst 2023 en Agatha: Coven of Chaos winter 2023. What If…? zou eerst ‘begin 2023’ uitkomen.
Welke van deze series naar 2024 of later worden verschoven is nog niet duidelijk, maar het meest voor de hand liggend zijn Ironheart en Agatha: Coven of Chaos, aangezien die respectievelijk in de herfst en winter zouden uitkomen. Het lijkt logisch dat Secret Invasion en Loki seizoen 2 nog steeds dit jaar verschijnen. Marvel deelde vorig jaar al een trailer van Secret Invasion op San Diego Comic Con en Loki seizoen 2 rondde vorig jaar oktober de opnames af.

Populair Nieuws