Releasedatum en 8 player co-op getoond van Diablo II Resurrected

News
zondag, 13 juni 2021 om 19:54
whatsapp image 2021 06 13 at 194935f1623606731
Het dungeon crawler genre is bij lange na nog niet dood. Blizzard is namelijk niet alleen bezig met Diablo 4, maar ook Diablo II Resurrected, waarvan nu de releasedatum en 8 player co-op is getoond.
Blizzard heeft geen eigen show op de E3 2021, maar de ontwikkelaar en uitgever kwam wel even langs bij de persconferentie van Microsoft. Het bedrijf heeft namelijk een nieuwe trailer van Diablo II Ressurected laten zien, de remaster van de geliefde klassieker Diablo II.
In de trailer worden nieuwe gameplay beelden getoond van Diablo II Resurrected, dat de klassieke gameplay zal behouden van het origineel. Dat kan alleen niet gezegd worden van de visuals, want de remaster kent een complete make-over op dat gebied. Ook krijgt de game een nieuwe modus met co-op voor maar liefst 8 spelers.
Aan het einde van de trailer had Blizzard nog meer goed nieuws te melden. In de video is namelijk de releasedatum bekendgemaakt voor de game. Liefhebbers kunnen op 23 september 2021 met Diablo II Resurrected aan de slag.

E3 2021 belooft nog veel meer mooie dingen

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag niet alleen de show van Microsoft en Bethesda gepland, maar ook show van Square Enix. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!