A Plague Tale 2 aangekondigd voor 2022

News
zondag, 13 juni 2021 om 20:05
plague talef1623606706
Microsoft heeft met een korte trailer A Plague Tale 2 laten zien. Ook is de officiële titel van de game bekendgemaakt: A Plague Tale Requiem.
In een korte trailer heeft Microsoft tijdens de E3 Showcase de nieuwe A Plague Tale Requiem laten zien. In de trailer zien we dat de hoofdrolspeelster van het eerste deel, Amicia de Rune, en haar broertje nog niet verlost zijn van de zeeën van ratten die de spelwereld letterlijk overspoelen.
Waar de ratten in het eerste deel nog bang waren van licht, en vlammen, komen de ratten in de nieuwe trailer letterlijk als ene vloedgolf door de straten spoelen. De game lijkt weer de draaien om stealth en is nog meer dan het eerste deel een lust voor het oog.
Dit vervolg op de onverwachte hit uit 2019 zal in 2022 uitkomen. Daar waar A Plague Tale Innocence naar Xbox, PC en PlayStation kwam, zal dit vervolg uitkomen op Game Pass en zal waarschijnlijk alleen uitkomen op PC en a Xbox.

Nog veel meer tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt in 2022 op een wel hele speciale dag, want op 11 november 2022 komt de game uit. Dat is precies 11 jaar na de release van Skyrim.
Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass.

Populair Nieuws