Nieuw seizoen Destiny 2 Beyond Light bijna van start!

  Destiny 2: Beyond Light is inmiddels een tijdje uit en daarmee loopt het eerste seizoen dus al weer bijna ten einde. Ter afsluiting krijgen we deze week nog een keer Iron Banner, maar de echt grote veranderingen komen in het nieuwe seizoen. Volgens Bungie kunnen we veel dingen verwachten.

  Voor het nieuwe seizoen van Destiny 2 kunnen we veel nieuwe veranderingen verwachten volgens Bungie. In hun laatste blogpost onthullen ze enkele aanpassingen die ze willen doorvoeren voor het nieuwe seizoen. Zo gaat het hele bounty systeem op de schop en komen ze nu met seizoensuitdagingen. Dit houdt in dat je iedere week nieuwe uitdagingen krijgt voor het spelen van de game. Deze uitdagingen vervangen de wekelijkse bounties bij de verschillende winkels in de Tower.

  Dit hele nieuwe systeem zal er volgens Bungie toe leiden dat je minder last zal krijgen van Fear Of Missing Out in Destiny 2. Ze willen namelijk zorgen dat iedereen van de game kan genieten op zijn eigen tempo. Naast het verwijderen van de wekelijkse bounties gaan we natuurlijk een nieuwe seizoensactiviteit krijgen, maar wat dat precies gaat worden wil Bungie nog een verrassing houden voor het nieuwe seizoen, het lijkt in ieder geval iets te maken te hebben met de Cabal.

  Balans terugvinden

  Naast al deze nieuwe dingen gaat Bungie ook een paar tweaks maken aan de balans in Destiny 2. Zo kwam de ontwikkelaar erachter dat zwaarden bijzonder veel werden gebruikt in PvE activiteiten en hierdoor heeft ze ervoor gekozen om de schade van deze zwaarden terug te draaien. Als tegeneffect zullen de raketwerpers in het nieuwe seizoen flink wat sterker worden gemaakt zodat die nuttiger worden in de PvE.

  Ook maakt Bungie duidelijk dat ze met Destiny 2 druk bezig zijn met de voorbereidingen voor cross-play. Deze functie moet later dit jaar uitkomen en om goed voorbereid te zijn is Bungie er nu al mee bezig. Zo krijgen PC spelers in het nieuwe seizoen een aanpassing in de terugslag van wapens zodat spelers op een gelijkwaardig speelveld zitten of ze nou een controller of muis en toetsenbord gebruiken.

  Laatste beetje goed nieuws voor de fanatieke Beyond Light spelers. Bungie is aan het werken aan een nieuw fast travel punt op Europa, iets waar spelers al weken om vragen in Destiny 2.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.