Smile release draait zeer goed in de bioscoop

News
vrijdag, 14 oktober 2022 om 14:00
smile2f1663662195
De nieuwe horrorfilm SMILE doet het goed in de bioscopen. Wereldwijd heeft de film al een dikke 100 miljoen dollar in het laatje gebracht voor Paramount Pictures.
Nog geen twee weken na de première van de nieuwe horrorflick van Paramount Pictures doet Smile dus al goede zaken. In de Verenigde Staten heeft de film in die korte periode al 55,5 miljoen dollar opgebracht. Uit de resterende landen waar de film ook draait is nog eens 46,8 miljoen omgezet, waardoor de wereldwijde opbrengt momenteel op dik 102 miljoen dollar staat.

Smile release ook in Nederland succesvol

Ook in Nederland is de spannende achtbaanrit met Sosie Bacon in de hoofdrol in trek. Inmiddels heeft de film ruim 92 duizend mensen naar de Nederlandse bioscopen getrokken en daarmee een opbrengst van bijna een miljoen euro behaald.
In Smile kijk je door de ogen van dr. Rose Cotter, die onheilspellende gebeurtenissen ervaart na getuige te zijn geweest van een traumatisch incident. Vervolgens moet ze zien te ontsnappen aan de angst die haar achtervolgt. Prominent in beeld zijn de doodenge glimlachen die veel karakters in de film hebben, wat meteen de titel verklaart. Smile draait momenteel in alle grote Nederlandse bioscopen.

Populair Nieuws