Forza Horizon 5 studio onthult toekomstige updates

News
donderdag, 13 januari 2022 om 8:30
forza horizon 5f1623677698
Playground Games, de studio achter Forza Horizon 5, heeft een blogpost geplaatst waarin beschreven staat waar het team momenteel aan werkt. Zo zijn er veel bugs waarvoor de ontwikkelaars een oplossing zoeken. Maar de ontwikkelaar werkt ook aan updates op basis van feedback.
Forza Horizon 5 is een groot succes en is onlangs nog door de grens van 15 miljoen spelers gebroken. Het spel wordt goed ontvangen, maar er zit toch een aantal fouten in de game. Nu de ontwikkelaars achter de game terug zijn van vakantie, zal er dus hard worden gewerkt om deze fouten op te lossen.

Wat gaat Playground Games updaten?

In de blogpost wordt een aantal bugs en andere problemen waar nu aan gewerkt wordt op een rijtje gezet. De studio laat ook weten in te gaan op de feedback van spelers en sommige dingen op basis daarvan te veranderen. Zo worden er bijvoorbeeld beschrijvingen aangepast die nu onduidelijk zijn.
Ook wordt er aan gewerkt dat alle spelers de kans hebben om challenges te halen, zonder dat de spelers gehinderd worden door bugs. Verder wordt er gekeken naar het scorebord. Dat lijkt namelijk niet altijd te kloppen en er wordt gedacht dat dit komt door cheaters. Alle punten waar aan gewerkt wordt zijn te lezen in de blogpost, die ook via Twitter is gedeeld.
In de blogpost wordt het alleen niet duidelijk wanneer spelers mogen verwachten dat de oplossingen ook echt in een update naar de game komen. In ieder geval weten spelers die last hebben van de bugs dat er aan gewerkt wordt. Hopelijk zullen de oplossingen snel komen.

Populair Nieuws