SkyShowtime gelanceerd in Nederland met zeer aantrekkelijke deal

News
dinsdag, 25 oktober 2022 om 10:00
large wheel 16x9f1641571389
We hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar vandaag is Nederland eindelijk weer een grote streamingdienst rijker. SkyShowtime is namelijk nu officieel gelanceerd in ons land - inclusief een aantrekkelijke deal.
Al aan het begin van dit jaar was het duidelijk dat SkyShowtime in 2022 gelanceerd zou worden in Nederland. Een precieze releasedatum werd alleen niet duidelijk gemaakt en de launch werd ook steeds verder verplaatst. Even leek het erop dat de streamingdienst uitgesteld zou worden naar 2023, maar in september werd dan eindelijk de releasedatum uit de doeken gedaan: 25 oktober.
Natuurlijk is de prijs van een streamingdienst vandaag de dag heel erg belangrijk. Niet alleen door de inflatie en stijgende kosten voor energie en levensmiddelen, maar ook doordat de concurrentie in streamingland moordend is. Zelfs Netflix komt binnenkort met een goedkoper abonnement om klanten vast te houden - maar dan moet je wel genoegen nemen met reclames.
SkyShowtime heeft er dan ook voor gekozen om de prijs betaalbaar te houden met 6,99 euro per maand. Dat niet alleen, er is ook gekozen voor dezelfde tactiek als HBO Max. Wanneer je je nu namelijk aanmeldt via deze site, dan kan je profiteren van 50 procent korting voor altijd. Als je je abonnement stopzet, dan zal de korting vervallen. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want de welkomsactie is maar tijdelijk beschikbaar.

Wat is er op SkyShowtime te zien?

SkyShowtime komt voort uit een samenwerking tussen Comcast en Paramount, die allebei een flink aantal entertainmentbedrijven onder zich hebben. Daardoor kan je op SkyShowtime genieten van een aanbod dat gemaakt is door onder andere Paramount Pictures, Universal Pictures, ShowTime, Sky Studios en DreamWorks Animation. Zo kan je genieten van grote blockbusters als Top Gun Maverick, maar ook van animatieseries en drama-series als Dexter New Blood.

Populair Nieuws