Gratis Amazon Prime games voor november gelekt

News
dinsdag, 25 oktober 2022 om 10:30
amazon prime gamingf1597135202
Wie houdt er nu niet van gratis games? Ook Amazon geeft maandelijks gratis games weg aan alle Prime abonnees en de gratis games van november 2022 zijn nu voortijdig gelekt.
Abonnees van Amazon Prime hebben veel voordelen die veel verder gaan dan kortingen en snelle levering van aankopen in de Amazon webstore. Prime biedt ook via Prime Gaming een eigen gamestore aan en abonnees kunnen maandelijks gratis games en exclusieve content voor populaire titels tegemoet zien.
Ook deze maand zal dat het geval zijn en de inmiddels bekende Dealabs-gebruiker billbil-kun is het weer gelukt deze voortijdig bekend te maken. Deze gebruiker levert al tijden voortijdig de nieuwe gratis games voor Prime, PS Plus en Game Pass en heeft vrijwel altijd gelijk. Volgens de onthulling van billbil-kun wordt november een mooie maand voor Prime Gaming.
Het 25-jarige bestaan van Fallout wordt deze maand gevierd en ook Prime Gaming doet een duit in het zakje. Kregen we Fallout 3 al gratis bij Epic Games, Prime Gaming biedt ons in november Fallout New Vegas Ultimate Edition. Daarnaast mogen we ook gaan rally-racen met WRC 9.
De volledige lijst is als volgt:
Daarnaast zullen er nog games worden toegevoegd aan het Amazon streamingplatform Luna, maar daar kunnen we in Nederland helaas nog geen gebruik van maken.

Wanneer worden de gratis Prime Gaming games onthuld?

Hoewel billbil-kun zelden ongelijk heeft, moeten we toch nog even een slag om de arm houden. De officiële aankondiging van Amazon volgt meestal vrij snel, dus de verwachting is dat deze in de loop van deze week zal plaatsvinden. Meestal gebeurt dat immers een paar dagen voor de nieuwe maand begint.

Tot eind oktober nog gratis games

Tot eind van de maand zijn de gratis games van oktober nog te claimen en te downloaden. De games van oktober 2022 zijn:
  • Fallout 76
  • Middle-earth: Shadow of War
  • Total War Warhammer II
  • Glass Masquerade
  • Loom
  • Hero's Hour
  • Horace