Skull Island keert terug in Netflix animeserie

News
donderdag, 28 januari 2021 om 9:00
skull islandf1611819790
Skull Island is de geboorteplaats van King Kong, die binnenkort met Godzilla de ring in stapt in de nieuwe film in het Monsterverse. Hoewel dat gevecht ergens anders is, is het eiland vol reuzen niet vergeten. Skull Island krijgt namelijk een animeserie op Netflix!
Netflix onthulde de komst van de Skull Island animeserie met de tekst 'A shipwrecked crew, an island of monsters, and one king to rule them all.' Hoewel er weinig onthuld is, belooft deze tekst een heleboel tofs. Toen Skull Island in 2017 uitkwam was het al een epische film vol enorme wezens, waar King Kong zich letterlijk een weg naar de top van de voedselketen vocht. De animatieserie op Netflix zal de gebeurtenissen na die uit de film vertellen als een bemanning schipbreuk lijdt en op het eiland terecht komt.
De serie wordt gemaakt door Brian Duffield, die eerder als Underwater en The Babysitter maakte, Power House Animation, de studio die ook al de Castlevania serie op Netflix deels verzorgde, werkt ook mee aan het project. Kwaliteit mogen we dus sowieso verwachten, ondanks dat er niet veel bekend is over het plot.

Skull Island Netflix plot nog niet helemaal duidelijk

Over het plot weten we momenteel alleen dat de serie over een groep mensen gaat die moeten zien te overleven op het eiland. Natuurlijk proberen ze te ontsnappen, maar voor degenen die de film gezien hebben zal duidelijk zijn dat dit niet zomaar even kan. Het eiland zit vol met enorme wezens en is bovendien omsingeld door een enorme storm die nauwelijks te doordringen is.
Of Skull Island de gebeurtenissen meteen oppakt na de film, is niet bekend. daarbij weten we ook niet of King Kong terugzien in de serie, gezien hij in de filmfranchise al klaarstaat voor een gevecht met die andere titaan uit het Monsterverse, Godzilla.