Skull and Bones release weer eens uitgesteld

News
donderdag, 29 september 2022 om 10:30
skull and bonesf1676640123
Al een aantal jaren werkt Ubisoft aan een piratengame genaamd Skull and Bones. Het wil alleen nooit vlotten met de release van de game. Er stond een release voor dit jaar, maar ook dat gaat er nu niet meer van komen.
Wie had gehoopt om dit najaar de piratenvlag te hijsen moet helaas worden teleurgesteld. Ubisoft heeft Skull and Bones namelijk opnieuw uitgesteld, al is er wel meteen een nieuwe datum gegeven. De game komt nu uit op 9 maart 2023.
De reden die Ubisoft geeft is enigszins voorspelbaar. Het team heeft nog wat tijd nodig om de game goed op te poetsen en te balanceren voor de release en wil de best mogelijke ervaring leveren wanneer de game uitkomt. Het is een verklaring die menig uitgever geeft bij het uitstellen van een game.
Skull and Bones heeft inmiddels een lange geschiedenis van uitstel. Naar verluidt helpt het alleen niet zoveel om de game daadwerkelijk goed te maken. Er zijn veel berichten dat men intern nog steeds niet bepaald tevreden is over de game.

Wanneer kun je Skull and Bones spelen?

Overigens betekent het uitstel niet dat je nog tot maart moet wachten om iets van de game te kunnen spelen. In “de nabije toekomst” wil Ubisoft namelijk een open beta voor de game houden. Het is nog niet bekend wanneer dat precies is, maar er volgt als het goed is snel een datum via Ubisofts social media kanalen.