Loyaliteitsprogramma voor PlayStation lanceert in oktober

News
donderdag, 29 september 2022 om 10:00
playstation stars b 1024x576f1664436100
Sony heeft de releasedatum van PlayStation Stars bekendgemaakt. Het nieuwe loyaliteitsprogramma van Sony moet spelers op PlayStation trakteren op tal van verzamelobjecten die je in de digitale displaykasten kunt stoppen. In Japan is de service al uit, maar in Europa komt de service over twee weken uit.
PlayStation Stars is officieel gelanceerd in Japan en komt op 13 oktober uit in Nederland. Zo maakt PlayStation bekend. Met het nieuwe loyaliteitsprogramma kun je tal van verzamelobjecten verdienen door opdrachten uit te voeren op je PlayStation-console.
In eerste instantie kun je het programma alleen gebruiken via de PlayStation App. Pas op een later moment komt PlayStation Stars ook naar de consoles toe. De dienst is voor iedereen met een PlayStation Network-account beschikbaar. Wie ook PlayStation Plus heeft, krijgt nog een paar extra's in PlayStation Stars.
De gids van Sony over Playstation Stars meldt dat er twee soorten van beloningen zijn: loyaliteitspunten en digitale verzamelvoorwerpen. De punten kunnen ingeruild worden voor PSN Store-tegoed, maar zijn ook te gebruiken om digitale verzamelobjecten van te kopen of voor producten in de PlayStation Store. PS Plus-leden verdienen daarnaast automatisch punten voor aankopen in de PSN Store.

PlayStation Stars zit vol verzamelobjecten

Bij de lancering van de dienst krijgen leden gratis een Star Gazer Telescoop. Deze kun je via een digitale vitrine bekijken in de PlayStation App. Via de onderstaande trailer werden al tal van andere verzamelvoorwerpen onthuld. Vanaf 13 oktober kun je zelf aan de slag met PlayStation Stars op PlayStation 4 en PlayStation 5.