National Treasure: Edge of History gecanceld na één seizoen

News
zondag, 23 april 2023 om 13:00
image 2023 04 23 124102550f1682246490
National Treasure: Edge of History, de vervolgserie gebaseerd op de blockbuster filmreeks van Nicolas Cage, is door Disney+ na één seizoen geannuleerd. Hierdoor is de hoop op een cameo van Cage ook van de baan.
De serie volgt Jess Valenzuela (Lisette Olivera), een jonge vrouw die op zoek gaat naar aanwijzingen uit het verleden van Amerika om de waarheid te achterhalen over haar familie en haar overleden vader. Hoewel personages als Justin Bartha en Harvey Keitel terugkeren, ontving National Treasure: Edge of History gemengde tot negatieve recensies van critici, wat de serie ondergang werd.
Er waren gesprekken over een tweede seizoen van National Treasure: Edge of History op Disney+, waarbij zelfs werd gespeculeerd over een terugkeer van Nicolas Cage. Nu is de serie echter toegevoegd aan de groeiende lijst van vroegtijdig geannuleerde series op Disney+, waaronder Big Shot (2021), The Mighty Ducks (2021): Game Changers en The Mysterious Benedict Society.

Mogelijkheden voor National Treasure-franchise

Hoewel de Disney+ serie National Treasure: Edge of History is geannuleerd, is er nog steeds hoop voor de franchise op het grote scherm. De originele films hebben wereldwijd meer dan 800 miljoen dollar opgebracht en producent Jerry Bruckheimer bevestigde vorig jaar december dat er gewerkt wordt aan National Treasure 3. Met de recente heropleving van Cage's carrière lijkt de tijd rijp voor deze langverwachte derde film, hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat National Treasure: Edge of History zal dienen als opzet voor de volgende film.