Sid Meier's Civilization 6 gratis in de Epic Games Store

  De Epic Games Store blijft vrijgevig deze dagen. Waar de online winkel vorige week als gratis GTA V aanbood, is het nu mogelijk om Sid Meier’s Civilization 6 helemaal gratis op te pakken.

  De Epic Games Store is momenteel bezig met de Epic Mega Sale, waarbij er veel titels met flinke kortingen worden aangeboden. Misschien nog wel veel interessanter is alleen de games die de webshop helemaal gratis aanbiedt.

  Tot en met 28 mei is Sid Meier’s Civilization 6, onder de fans beter bekend als Civ 6, helemaal gratis te downloaden. Deze strategische game kwam uit in 2016 en laat spelers aan het hoofd staan van hun eigen bevolking, waaronder de Grieken, Amerikanen en nu zelfs ook de Nederlanders - uiteraard met een bonus als je bepaalde gebouwen plaatst naast rivieren en een grote focus op handel en oorlogsvoering via zee.

  Nog meer gratis games in aantocht

  Op de Epic Games Store blijft het bovendien ook niet alleen bij GTA V en Sid Meier’s Civilization 6 als het aankomt op games die gratis worden weggeven. Op de site is namelijk een countdown te vinden voor de volgende Mystery Game die wordt vrijgegeven. Aankomende donderdag kan je die onbekende titel permanent aan je bibliotheek toevoegen.

  Sid Meier's Civilization VI

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.