Hint Take-Two nou naar de GTA 6 releaseperiode?

  Tijdens de bespreking van het fiscale jaar van Take-Two Interactive lijkt het bedrijf te hebben gehint naar de releaseperiode van GTA 6. In het fiscale jaar van 2022 staan namelijk "een scala aan titels" op de planning die voor een flinke groei van het bedrijf moeten gaan zorgen. Eén van die titels lijkt GTA 6 te zijn.

  Tijdens de bespreking werd vooral de toekomst besproken door Take-Two Interactive, het moederbedrijf van ontwikkelaar Rockstar Games , waarbij werd gesteld dat het fiscale jaar van 2022 (april 2021-maart 2022) een groot jaar zal worden voor het bedrijf. In de bespreking werd gesteld dat er nieuwe delen aan zitten te komen van de grootste reeksen die Take-Two bezit en dat de projecten waar nu aan gewerkt wordt, de sterkste line-up is die het bedrijf ooit heeft gehad. Welke games er precies in ontwikkeling zijn, werd niet bekendgemaakt.

  Toch hebben we dankzij een eerder rapport wel al concrete informatie over de ontwikkeling van één van de games van Take-Two Interactive. GTA 6 is volgens meerdere bronnen namelijk in de maak, waarbij alleen onduidelijkheid heerst over hoe lang de game al in de maak is. Waar sommigen claimen dat de game pas in een vroeg stadium zit, zijn er anderen die zeggen dat de game al voor 60 tot 70 procent af is.

  Gezien GTA de grootste franchise van Take-Two Interactive is, lijkt het dan ook niet gek om te verwachten dat GTA 6 voor het fiscale jaar van 2022 op de planning staat. Natuurlijk is officieel nog niets bevestigd en blijft de aankondiging van de game nog uit. In de tussentijd kun je wel genieten van Red Dead Redemption 2, de meest recente titel van Rockstar Games.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.