Shazam-acteur haalt fors uit naar DC-baas James Gunn

News
donderdag, 14 december 2023 om 13:00
shazam 2 fury of the godsf1702550770
Shazam-acteur Zachary Levi heeft erg verbaasd gereageerd op het feit dat Sean Gunn is gecast door broer James Gunn. Hij heeft zo zijn vermoedens van vriendjespolitiek en dat steekt hij niet onder stoelen of banken.
Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Sean Gunn is gecast als Maxwell Lord, terwijl dit personage eerder werd gespeeld door Pedro Pascal, werd Levi ook gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn in een terugkeer naar DC in een andere hoedanigheid dan voorheen. Hij reageerde met ludieke wijze hierop: "Als je de broer bent van de man die DC leidt, denk ik dat je mag spelen wie je wilt." Dat zei hij in gesprek met ComicBook.com.
Ook is er een gerucht gaande dat Jason Momoa zal terugkeren in de DC Extended Universe als ander personage. De Aquaman-acteur zou zijn huidige karakter op willen geven na de aankomende film om in de huid te kruipen van antiheld Lobo.

De mogelijkheid van een Shazam 3 film

Ook geeft Zachary Levi in hetzelfde interview aan erg graag terug te willen keren als Shazam. De eerste Shazam film werd erg goed ontvangen en verdiende maar liefst 366 miljoen dollar op. De tweede Shazam speelfilm bleek helaas de laagste opbrengst van een DC film te betekenen. Voor het maken van de film was een budget vrijgemaakt voor 125 miljoen dollar, terwijl het slechts 133 miljoen dollar opleverde in de box office.