James Gunn staat open voor DC-Marvel crossover film

News
zondag, 09 april 2023 om 13:30
James Gunn heeft goed nieuws voor wie hoopt dat er ooit een crossover film gemaakt wordt met Marvel- en DC-karakters. De regisseur staat er namelijk zeker voor open, zo laat hij weten aan Empire.
Volgende maand komt Guardians of the Galaxy 3 uit, wat betekent dat de perstour in volle gang is. Regisseur James Gunn sprak met Empire over deze nieuwe film, die voorlopig zijn laatste Marvel-project is. Immers is Gunn nu co-CEO van DC Studios, wat betekent dat hij een hoop te doen heeft.

DC-Marvel crossover waarschijnlijker door rol James Gunn

Zijn nieuwe rol bij DC betekent niet dat hij voor altijd klaar is bij Marvel. Sterker nog, tijdens het interview geeft hij toe gesprekken te hebben gevoerd over een eventuele crossover tussen Marvel en DC. Hoe deze crossover eruit zou zien en welke karakters erbij betrokken zouden zijn is nog niet duidelijk. Volgens Gunn waren al deze gesprekken ‘heel, heel erg luchtig en leuk’.
Voorlopig hoeven we dus nog geen officiële aankondiging te verwachten, maar Gunn is er zeker van dat een crossover ‘waarschijnlijker is nu dat ik aan het hoofd sta’. Ondertussen kunnen superhelden fans uitkijken naar een hoop nieuwe projecten, waaronder dus Gunns Guardians of the Galaxy 3. Deze film draait vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen.

Populair Nieuws