Shadow & Bone seizoen 2 opnames gaan al snel van start

News
zaterdag, 07 augustus 2021 om 16:00
shadow and bone ben barnesf1623139016
Wanneer verschijnt Shadow & Bone seizoen 2? Die datum is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat er heel snel gestart kan worden met de opnames van het nieuwe seizoen dat is goed nieuws voor fans van de fantasy serie!
Shawn Levy, producent van de serie, heeft dit goede nieuws de wereld ingeslingerd. Hij gaf het volgende aan in gesprek met Collider:
Het eerste seizoen van Shadow & Bone verscheen afgelopen maart op Netflix en was een ware hit. In de serie ontdekt één van de hoofdrolspelers niet zomaar een normaal persoon te zijn, maar over magische krachten te beschikken. Dat niet alleen, ze komt er ook nog eens achter de uitverkorene te zijn volgens een oude legende. Ben Barnes, met wie wij overigens een exclusief interview hadden, vertolkt één van de hoofdrollen in de serie.
De overige hoofdrollen worden gespeeld door Jessie Mei Li, Freddy Carter, Archie Renaux, Amita Suman en Kit Young.

Wanneer verschijnt seizoen 2?

Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen kun je bekijken op Netflix. De serie is gebaseerd op boeken van auteur Leigh Bardugo. Seizoen 2 zal het verhaal voortzetten van het eerste seizoen. Wanneer bekend is wanneer de release is van seizoen 2 zullen we dat hier natuurlijk meteen melden.

Populair Nieuws