Welke streamingdiensten gebruik jij allemaal?

Article
zaterdag, 07 augustus 2021 om 17:00
disney plus logof1628271403
Tegenwoordig is het een wildgroei aan streamingdiensten. Iedereen heeft een eigen aanbod om de kijker te lokken. We deden eens een rondvraag binnen de redactie welke diensten we allemaal afnemen en wat blijkt: we streamen behoorlijk wat af. Welke streamingdiensten gebruik jij allemaal?

Ralph

Ik ben een beetje een verzamelaar als het gaat om streamingdiensten, als ik na ga waar ik allemaal toegang tot heb. Ik gebruik namelijk Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime, Ziggo GO (films & series) en NPO Plus. Dat wil alleen niet zeggen dat ik uitgebreid gebruik maak van alle streamingdiensten. De meeste kijkuren zitten ongetwijfeld in Netflix, Amazon Prime en Videoland. Persoonlijk vind ik Disney+ nog steeds een beetje tegenvallen, maar dat komt ook doordat niet alle Marvel series mij aanspreken en ik een groot tegenstander ben van het Premier Access-programma. Van Loki kan ik alleen wel genieten!
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971

Marcus

Ik maak gebruik van Netflix en Disney+. Ik weet dat er nog veel meer aanbod is, maar ik ga persoonlijk niet zo snel zitten voor een serie en ik heb niet echt het gevoel dat ik iets mis aan Prime Video of Videoland ofzo. Op het moment gebruik ik Disney+ wat meer dan Netflix vanwege The Bad Batch en de Marvel-series die dit jaar verschenen zijn. Netflix is meer voor als ik een wat oudere film of serie wil zien. Met het wat bredere aanbod van Netflix is er een goede kans dat ik hem daar terug kan vinden.
videolandf1665554834

Theo

Op dit moment gebruik ik Amazon Prime Video, Pathé Thuis, Netflix, Ziggo GO en Videoland. Om heel eerlijk te zijn gebruik ik alle drie de platformen ontzettend weinig, maar met vlagen zo nu en dan eens wat meer als ik of mijn lieve vriendinnetje ineens iets op het spoor kom dat het kijken waard is. Bijvoorbeeld Netflix waar ik momenteel alle shows van Ronald Goedemondt een voor een bekijk en daarbij helemaal stuk ga om zijn grappen en waar ik begonnen ben met de animatieserie Resident Evil Infinite. Ook toen Handmaid's Tale uitkwam was ik gedurende een paar weken aan de buis gekluisterd bij Videoland en ik kan niet wachten op meer afleveringen van deze geweldige serie.
Amazon Prime Video heb ik voornamelijk aangehouden omdat de prijs lekker laag is en er veel meer voordelen aan vast zitten dan alleen streaming. Ik kijk voornamelijk naar Amazon films en series als er een tripje aan zit te komen, maar ik weet dat ik binnenkort in ieder geval in ga loggen als The Green Knight en Evangelion 3.0+1.01 naar het platform komen. Pathé Thuis heb ik wel, maar gebruik ik amper, omdat ik regelmatig in de bios hang.
amazonprimef1628271147

Arran

Ik heb Netflix, Amazon Prime Video en Dropout. Netflix is haast niet uit te sluiten, en Prime heeft een paar uitstekende series zoals The Boys, Invincible en The Marvelous Mrs. Maisel. Dropout is het platform van college Humor. Ik heb het vooral voor de DnD series die op Dimension20 staan, maar de gameshows Um, Actually en Gamechanger zijn stiekem ook echt wat voor mij. En ik vind Breaking News ook erg grappig!
xbox game passf1628271615

Rox

Ik gebruik: Game Pass, Ziggo, Netflix, Disney+, Amazon, Videoland en Mylum. Nu lijkt het alsof ik niets anders doe dan streamen, maar ik gebruik het allemaal maar weinig. De ene keer die dienst, de andere keer die dienst. Ik heb nu bijvoorbeeld al meer dan een maand geen Disney+ en Amazon gebruikt. Bij Ziggo volg ik momenteel alleen The Sopranos, op Game Pass heb ik onlangs Space Jam gespeeld en op Netflix keek ik een paar maanden terug Shadow & Bone.
Op Videoland kijk ik enkel The Bachelor. Ik weet niet eens precies wat voor nieuw aanbod er is, zo weinig gebruik maak ik ervan. Het is meer een overbodige luxe zoals je vroeger tv-zenders had. Soms vind ik het wel lekker om gewoon een beetje te bladeren wat er allemaal is, dan hoef ik nog niet eens meteen wat te kijken!

Populair Nieuws