Shadow and Bone spin-off in de maakt bij Netflix?

News
dinsdag, 10 augustus 2021 om 12:00
shadow and bone crowsf1700134204
Netflix werkt mogelijk aan een spin-off van Shadow and Bone. Hierin zouden de Crows centraal staan. Zo meldt The Vulcan Reporter.
De nieuwe spin-off zou bij Netflix in de maak zijn en overzien worden door Eric Heisserer, de showrunner van Shadow and Bone. In de spin-off zouden personages Kaz Brekker, Inej Ghafa, Matthias Helvar, Nina Zenik en Jesper Fahey. centraal staan. De spin-off lijkt verder in te gaan op het verhaal van de Crows uit de Six of Crows-boeken.
Ook deze boeken zijn afkomstig van Leigh Bardugo, die met haar boeken het Grisha-verse tot leven bracht. De Six of Chrows-verhaallijn is verdeeld over twee boeken, terwijl het Grisha-verhaal van Shadow and Bone verdeeld is over drie boeken. In laatstgenoemde staat Alina Starkov centraal, net als in het eerste seizoen van de serie.

Spin-off voor de Crows lijkt logisch

Toch werd in Shadow and Bone al duidelijk dat Alina niet de enige interessante figuur is. De Crows kregen namelijk ook een flinke rol en werden al snel lievelingen onder de fans. Dat een spin-off nu op poten gezet wordt, lijkt dan ook een logische keuze.
Eerder werd al een tweede seizoen van Shadow and Bone aangekondigd. Deze heeft nog geen releasedatum en moet ook nog in productie gaan. Het eerste seizoen van de serie kwam eerder dit jaar uit op Netflix, waarvoor we met de makers en cast in gesprek gingen. Het seizoen telt acht afleveringen.

Populair Nieuws