Servers Fortnite zijn online, Season 8 update staat live

News
maandag, 13 september 2021 om 12:30
fortnite season 8 cubedf1631528499
Wie vandaag van het gloednieuwe Fortnite seizoen wil genieten, moest even geduld hebben. De servers van de game lagen er tijdelijk uit, omdat Epic Games de Season 8 update aan het implementeren is. Die update staat nu live.
Gisteravond ging het weer los in Fortnite met de grote finale van Chapter 2 Season 7. Het spectaculaire evenement is niet elke keer een teken dat het huidige seizoen wordt afgesloten, maar natuurlijk ook dat het nieuwe seizoen eraan zit te komen. Maar als je met Fortnite Chapter 2 Season 8 aan de slag wilde gaan, dan moest je even geduld hebben.
Elke keer dat er een nieuw seizoen wordt geïmplementeerd, zal ontwikkelaars Epic Games tijdelijk de servers uit de lucht halen. Dat was vandaag dus ook weer het geval, waardoor veel mensen dachten de game te maken had met een storing. De servers zijn momenteel gelukkig weer live, wat betekent dat je meteen met Season 8 in Fortnite aan de slag kan gaan.

Fortnite Season 8 veranderingen

Na het verslaan van het moederschip van de aliens in de Season 7 finale, is het gevecht tegen de buitenaardse wezens nog niet klaar. De cubes die voor de kracht van het moederschip zorgden, zijn nu namelijk gecrasht op het eiland en zorgen voor allerlei problemen. Elke match in het nieuwe Fortnite seizoen zal daardoor nu een willekeurig gebied hebben die onveilig wordt gemaakt door de aliens.
Natuurlijk betekenen nieuwe vijanden ook weer nieuwe wapens, Door de ‘Sideways’ te verslaan, kan je namelijk hun speciale wapens verzamelen, die een unieke mechanic hebben. Sla dus nu meteen je slag in Season 8 van Fortnite.