Nintendo Switch nu permanent in prijs verlaagd door Nintendo!

News
maandag, 13 september 2021 om 13:00
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Nog een maandje wachten en dat is het tijd voor de release van de Nintendo Switch OLED. Om de normale Nintendo Switch ook nog eens kans te geven, verlaagt Nintendo nu permanent de prijs van de console.
Sinds de coronacrisis is de Nintendo Switch als warme broodjes over de toonbank gegaan, maar de voorraden zijn nu weer helemaal aangevuld. Het zal binnenkort alleen lastig worden om een normale Nintendo Switch te verkopen voor Nintendo, omdat in oktober de Nintendo Switch OLED eraan zit te komen en het prijsverschil tussen de twee versies minimaal was.
Daar brengt Nintendo nu verandering in. De Japanse fabrikant heeft namelijk besloten om de adviesprijs van de normale Nintendo Switch te verlagen van 329 naar 299 euro. Als je dus op zoek was naar een standaard Switch, dan is nu het moment om je slag te slaan.

Upgrades voor de Nintendo Switch OLED

Je kan natuurlijk ook wachten op de nieuwe versie van de Nintendo Switch. De OLED-versie brengt namelijk niet alleen een nieuw scherm, zoals de naam al verklapt, maar vergroot het display ook nog eens naar zeven inch. Daarnaast wordt de opslag verdubbeld, krijg je een verbeterde standaard en een ethernet-aansluiting. De pre-orders voor het nieuwe model zijn alleen vrijwel overal al uitverkocht.
De aankondiging van de OLED-versie werd ontvangen met veel kritiek. Veel eigenaren vinden het namelijk maar een kleine upgrade en velen hadden een 4K Nintendo Switch verwacht, inclusief verbeterde hardware.

Populair Nieuws