Releasedatum voor finale van Fortnite Chapter 2 Season 7 onthuld

News
dinsdag, 07 september 2021 om 10:30
fortnite seizoen 6 4f1615896861
Ontwikkelaar en uitgever Epic Games heeft eindelijk onthuld wanneer spelers kunnen genieten van de finale van Fortnite Chapter 2 Season 7. Het grote evenement zal dit weekend plaatsvinden op 12 september.
Aan het begin van Fortnite Chapter 2 Season 7 werd het eiland in de battle royale game aangevallen door aliens. Dr. Slone heeft nu een plan bedacht om de invasie van de buitenaardse wezens te stoppen. Het is jouw de taak, en natuurlijk de andere spelers die meedoen aan de grote finale, om dat plan uit te voeren. Operation: Sky Fire is het einde van season 7 en is net zoals de finales van de voorgaande seizoenen een eenmalig evenement. Mis je dus de finale, dan kan je hem niet een dag later spelen.
Zorg er dus voor dat je paraat staat wanneer de finale van start gaat op 12 september. De finale zelf zal beginnen om 22:00 Nederlandse tijd. Een half uur daarvoor zal de playlist live gaan om je in te schrijven. Maak je alleen geen zorgen dat er geen plek voor je is tijdens het grote evenement, want de finale is voor elke speler beschikbaar, zo lang je op tijd bent ingelogd. In een lobby kunnen in totaal 16 spelers deelnemen aan het evenement.

De start van een nieuw seizoen

De finale van Fortnite Chapter 2 Season 7 betekent natuurlijk dat het einde nadert en dat betekent tegelijkertijd een nieuw seizoen. De precieze releasedatum voor Season 8 is nog niet bekendgemaakt door Epic Games, maar door middel van de oudere seizoenen kunnen we het wel een beetje deduceren. Normaal heeft de ontwikkelaar na het einde van een seizoen een dag of een groot gedeelte van een dag nodig om een nieuw seizoen voor te bereiden en zullen de servers offline worden gehaald. Waarschijnlijk zal je dus op maandag 13 september of dinsdag 14 september aan de slag kunnen met Fortnite Chapter 2 Season 8.