Senua's Saga: Hellblade 2 heeft eindelijk een officiële releasedatum gekregen

News
vrijdag, 19 januari 2024 om 10:30
senuas saga hellblade 2f1705653350
Fans van de Hellblade games kunnen een datum in hun agenda omcirkelen. Er is namelijk eindelijk een officiële releasedatum bekendgemaakt voor Senua’s Saga: Hellblade 2.
Gisteravond was het tijd voor Microsoft om veel nieuwe dingen te laten zien en te onthullen. Tijdens de Xbox Developer Direct was er namelijk uitgebreid de tijd voor de studio’s om hun voortgang te tonen en nieuwe informatie te delen.
Zo was Ninja Theory aanwezig om officieel de releasedatum bekend te maken voor Senua’s Saga: Hellblade 2. De action-adventure game zal op PC en Xbox Series X/S verschijnen op 21 mei. De studio wist daarnaast ook te melden dat de game een digital only release gaat krijgen, inclusief een lagere prijs. In de VS zal de game slechts 50 dollar kosten, wat in Nederland waarschijnlijk neerkomt op 50 euro.
De releasedatum is niet een grote verrassing. Eerder deze week wist eXputer al te melden dat de nieuwe game van Ninja Theory zal verschijnen op 21 mei, wat dus correct blijkt te zijn.

Op naar IJsland

Tijdens de Xbox Developer Direct heeft Melina Juergens, die Senua vertolkt in de game, ook duidelijk gemaakt wat de premisse is voor Senua’s Saga: Hellblade 2. Senua wil in de sequel namelijk de vikings stoppen die haar dorp hebben overvallen. Daarvoor reist ze af naar IJsland, om de vikingen bij de bron aan te pakken.
De game heeft daarnaast een officiële trailer gekregen tijdens de showcase, die hieronder te zien is.

Populair Nieuws