Obsidian toont nieuwe Avowed gameplay

News
vrijdag, 19 januari 2024 om 11:00
avowed gameplayf1686504250
Tijdens de Developer Direct van Xbox zijn verschillende games getoond. Obsidian was bijvoorbeeld aanwezig met Avowed. De studio heeft meer laten zien van de combat gameplay van de game.
Xbox is dit jaar de eerste van de “Grote Drie” die met een showcase van nieuwe games komt. Tijdens de developer Direct is aandacht besteed aan een vijftal games dat dit jaar moet verschijnen. Obsidian kreeg de gelegenheid om wat te vertellen over Avowed, een nieuwe RPG die zich afspeelt in de wereld van Pillars of Eternity.
Daarbij heeft de studio ervoor gekozen om de combat uit te lichten. Spelers kunnen in deze RPG uit verschillende wapens kiezen, zoals een zwaard, een magische staf of zelfs vuurwapens. Verschillende soorten aanvallen kunnen gecombineerd worden voor bijzondere effecten, zodat je vaak slim te werk kunt gaan tijdens een gevecht.
Combat is niet het enige waar Obsidian bij stilstond. Er is ook meer getoond van de wereld waarin Avowed zich afspeelt. Verder is er aandacht besteed aan de dialogen in de game en de keuzes die je daarin kunt maken, niet onbelangrijk in een Obsidian-RPG.

Wanneer is de release van Avowed?

Al vorig jaar werd beloofd dat Avowed in 2024 uit zou komen. Nu is er een wat meer nauwkeurige indicatie van wanneer de game naar Xbox Series X/S, PC en Game Pass komt. Avowed verschijnt in de herfst, maar een specifieke datum is helaas nog niet bekend.

Populair Nieuws