Seizoen 2 van The Witcher neemt andere wending

  Seizoen 2 van de populaire Netflix serie The Witcher gaat een andere wending nemen. Het tweede seizoen zal een andere focus hebben dan de eerste.

  Netflix

  Showrunner Lauren Schmidt Hissrich heeft verschillende vragen beantwoord in een AMA op Reddit. Zo zal het nieuwe seizoen van deze verfilming minder focus hebben op monsters, maar juist op The Witchers zelf. Het ras sterft namelijk uit, net als de monsters waar The Witchers op jagen. Daar wil de Showrunner dus meer focus op leggen.

  “Seizoen één vertelt zo’n dertig jaar uit het leven van Geralt, dus monsters zullen niet uitgestorven zijn tijdens die tijd, maar we duiken in het tweede seizoen ergens anders in”

  Lauren Schmidt Hissrich

  Het tweede seizoen zal zich ook meer richten op een lineair verhaal en het zal meer Witchers bevatten. Hissrich heeft gehint op nieuwe Witcher verschijningen in seizoen 2 en dat je Geralts collega’s vermoedelijk zal leren kennen. Hissrich heeft daarnaast ook laten weten dat er nieuwe afleveringen komen in 2021.

  Wat vond jij van het eerste seizoen van The Witcher en kijk je uit naar het tweede seizoen? Laat het ons weten in de reacties beneden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.