Nieuw design voor Sonic the Hedgehog film

  Het design van onze favoriete snelle blauwe egel is aangepast in de laatste trailer voor de Sonic the Hedgehog film. Een artiest die heeft gewerkt aan Sonic Mania is mede verantwoordelijk voor deze gewenste aanpassing.

  Nadat de eerste beelden van de Sonic film in april uitkwamen, was het publiek niet te spreken over het uiterlijk van de blauwe egel. Deze zag er namelijk totaal niet uit zoals wij gewend waren en sommige mensen vonden het zelfs een grote schande en belediging voor het geliefde karakter.

  De makers van de film hebben dus daadwerkelijk geluisterd naar het publiek, aangezien het gehele design van het karakter is omgegooid. In de nieuwste trailer kunnen we namelijk genieten van een Sonic die erg veel lijkt op het karakter uit de games of de geanimeerde serie. Eén van de animators die ook heeft gewerkt aan Sonic Mania, een man genaamd Tyson Hesse, heeft verteld dat hij mede verantwoordelijk is voor het nieuwe design van Sonic.

  Wanneer is de release van Sonic the Hedgehog film?

  De film, gebaseerd op de snelste blauwe egel ter wereld, zal op 13 februari 2020 in de bioscopen draaien. Dan kunnen Sonic-liefhebbers genieten van de nieuwste film, waarin Jim Carrey de rol van Doctor Robotnik op zich neemt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.