Reageer en Win: My Hero One's Justice 2 voor de PS4!

  De werkweek is weer bijna ten einde en dat betekent dat het weer tijd is voor de Reageer en Win. Met de lockdown en avondklok moeten we ons allemaal thuis zien te vermaken en daar helpen we deze week een beetje bij mee. In de Reageer en Win geven we namelijk My Hero One's Justice 2 op de PS4 weg!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op drie exemplaren van Tenet op Blu-ray. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van Tenet zijn geworden... JustB, Frank79 en Gilliath!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – My Hero One's Justice 2

  Deze week kunnen de gamers onder ons weer kans maken op een mooie prijs. In samenwerking met Day One geven we namelijk een PS4-versie weg van My Hero One's Justice 2. Deze fighting game is het vervolg op het succesvolle My Hero One's Justice en natuurlijk gebaseerd op de animé-serie My Hero Academia. In de game kan je in grote arena's vechten met de iconische karakters uit de serie, zoals Izuku Midoriya, All Might en Shouto.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  My Hero One’s Justice 2

  Verkijgbaar vanaf 13 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.