SEGA komt met handelsmerk en logo voor NFT's

News
zaterdag, 15 januari 2022 om 18:00
20211005lostjudgment1f1633467615
SEGA liet een tijdje geleden weten dat het bedrijf plannen had om NFT's toe te voegen aan haar games. Of dit nog zou gebeuren werd alleen onzeker, toen de CEO van het bedrijf onlangs liet weten dat SEGA de NFT's niet zou toevoegen als fans dat niet willen. Nu is er toch een handelsmerk en logo voor de NFT's goedgekeurd.
Recent is er een patent dat SEGA in december heeft aangevraagd publiekelijk beschikbaar geworden. Hierin is te zien dat SEGA de naam en logo van het NFT onderdeel van het bedrijf heeft vastgelegd. Het NFT onderdeel krijgt niet een bijzondere nieuwe naam maar zal 'Sega NFT' heten. Ook het logo bestaat uit die twee woorden.

Zet SEGA volledig in op NFT's?

De stap lijkt vreemd, aangezien de CEO onlangs nog heeft laten weten dat het bedrijf de NFT's alleen zal implementeren in de game als de spelers dit niet zien als een simpele manier voor het bedrijf om geld te verdienen. Om nu een logo en naam te registreren lijkt dus een vreemde stap, maar de uitspraken zijn gedaan nadat de naam en het logo zijn geregistreerd.
SEGA lijkt dus zeker wel van plan te zijn om dit voort te zetten, dus waarschijnlijk zullen we binnenkort ook zien hoe SEGA dit van plan is. Het bedrijf kan bijvoorbeeld net zoals Ubisoft een los platform maken voor de NFT's die gekoppeld zijn aan haar games, maar SEGA kan ook met iets anders komen.

Populair Nieuws