Script van The Purge 6 is al klaar

News
vrijdag, 17 september 2021 om 9:00
2021 09 16 the purgef1631819414
The Forever Purge is pas deze zomer uitgekomen, maar bedenker James DeMonaco heeft het nu al over een script voor The Purge 6. Dat laat hij weten tegenover SYFY WIRE.
In een interview met SYFY WIRE liet James DeMonaco weten dat het script voor The Purge 6 al klaar is. Hij is niet de enige die uitspraken heeft gedaan over de nieuwe film. Ook acteur Frank Grillo, die in een paar vorige films het personage Leo Barnes speelde, liet weten dat het script van The Purge 6 al klaar was. Dat vertelde hij in een podcast.

Wat is The Purge?

The Purge gaat over een dystopisch Amerika waarin jaarlijks voor één 12 uur lange nacht alles legaal is. The Purge zou zijn ingevoerd omdat het ervoor zou zorgen dat er buiten deze nacht geen misdaden meer plaatsvinden. Er wordt vooral veel gemoord in de nacht, meestal als wraak. Ook zijn er groepen die buiten op jacht gaan. In de derde film in de reeks werd The Purge afgeschaft, maar in The Forever Purge keerde het evenement terug, wat niet goed afliep.
De films van The Purge spelen zich dan wel af in de toekomst, maar niet zo ver in de toekomst. Daardoor blijven ze voor onze eigen tijd herkenbaar zijn. Volgens James DeMonaco gaat dat totaal veranderen in het zesde deel. De film speelt zich namelijk tien tot vijftien jaar na The Forever Purge af. Amerika zal er niet zo uit zien als we het kennen.