Script Disney+ serie Ms. Marvel gelekt door boze actrice

News
vrijdag, 02 oktober 2020 om 10:30
schermafbeelding 2020 10 01 om 103204f1601541147
De Ms. Marvel-serie op Disney+ is gelekt. Althans een deel ervan. Scriptpagina's van de nieuwe serie zijn op het internet gedeeld nadat één van de auditanten haar geduld verloor. Ondertussen zijn de originele scriptpagina's verwijderd. Toch zijn ze nog terug te vinden, doordat de pagina's al meermalen door anderen zijn overgenomen. Nu zwerven de pagina's over verschillende plekken op Twitter.
Een jonge actrice kreeg een kans voorgeschoteld om Kamala Khan te spelen in Ms. Marvel. Voordat ze de rol mogelijk zou krijgen moest we wel eerst auditeren. Uiteraard krijg je dan een script toegestuurd die je uit je hoofd moet leren.

Actrice lekt Ms. Marvel script

Normaal auditeer je voor een film door een video op te sturen op basis van een auditiescript. De actrice is hier enthousiast mee aan de slag gegaan. Misschien wel te enthousiast, want toen ze met haar volgers deelde dat ze had geauditeerd, werd ze niet geloofd. Dat schoot bij haar in het verkeerde keelgat. De actrice dacht dat het tijd was om bewijs te tonen.
Om te laten zien dat ze niet loog, nam ze het besluit om verschillende auditiepagina's te delen die waren opgestuurd door Marvel. Nu is er enige twijfel of de echtheid van de documenten, aangezien er normaal een NDA-overeenkomst moet worden getekend. Dit houdt in dat de pagina's helemaal niet gedeeld mogen worden, anders kan het de lekker komen te staan op een flinke geldboete. Dit verhaal kan dus zeker nog een staartje krijgen.
In ieder geval zou het volgende Twitter bericht het gelekte script bevatten. Dit is een retweet met screenshots, want het oorspronkelijk bericht is ondertussen al van Twitter verwijderd.

Wat gaat Disney+ Ms. Marvel serie brengen?

Op basis van de scriptpagina's kan in ieder geval worden geconcludeerd dat Kamala worstelt om haar nieuwe leven als superheld te accepteren. Daarnaast zou ze een innerlijk conflict ervaren om haar superheldenleven in evenwicht te houden met haar cultuur en/of religie. In het script wordt ook een knipoog uitgedeeld naar The Winter Soldier. Gisteren werd bekend dat de actrice voor Ms. Marvel ondertussen is gevonden.

Populair Nieuws