Scoor vandaag LEGO sets 2+2 gratis bij bol.com!

News
dinsdag, 10 oktober 2023 om 11:00
LEGO kan best duur zijn, maar je hoeft ook niet altijd de hoofdprijs te betalen. Bij bol.com kun je nu zelfs sets gratis scoren. De deal geldt alleen vandaag.
Als je korting wil op LEGO, heeft bol.com nu een goede actie. Tenminste, als je niet op zoek bent naar grote sets. Er geldt namelijk een 2+2 gratis actie op wat bol.com “LEGO cadeautjes” noemt.

LEGO-dagdeal bij bol.com

Dat wil zeggen dat het gaat om wat kleinere sets, die vooral voor de wat jongere bouwers leuk zijn. Als er dus binnenkort een verjaardag is in de familie, of als je je alvast wil voorbereiden op de komst van de goedheiligman, is dit geen verkeerde actie. Bouwplaten doen ook mee aan de actie, dus er is misschien ook wat te halen als je bezig bent met een grote creatie.
Het bovenstaande is maar een kleine selectie van de sets die aan deze actie meedoen. Kijk dus vooral ook even bij bol.com als je meer opties wil. Om van de actie te profiteren moet je uiteindelijk vier deelnemende producten kopen, dus het is geen slecht idee om even goed te kijken wat er is.
Als je liever een wat grotere set het, of als de actie al voorbij is wanneer je dit leest, kun je misschien alsnog van kortin profiteren. Er loopt namelijk ook nog een andere kortingsactie op LEGO bij bol.com. Daarbij krijg je gewoon een percentage korting op een set en hoef je er geen vier te kopen.

Populair Nieuws