Scoor Van Haasteren-puzzels voordelig in de bol.com dagdeal!

News
woensdag, 02 maart 2022 om 11:30
bolcomf1595427884
Ben jij de schermen even zat? Ben je net iets te vaak doodgegaan in Elden Ring, of was die laatste film echt héél slecht? Misschien is het tijd om naar iets anders te turen, zoals een puzzel.
Als je van puzzels houdt, of misschien een cadeau zoekt voor een liefhebber, kun je nu je slag slaan. Bol.com heeft namelijk een dagdeal lopen waarmee je flink kunt inslaan als het op puzzels aankomt. Kanttekening is wel dat je van Jan van Haasteren moet houden.
Van Haasteren is natuurlijk bekend om zijn drukke platen vol met komische tafereeltjes. Het zijn misschien niet de meest rustgevende puzzels, maar ze zijn doorgaans toch leuk om naar te kijken. Bij Bol.com kun je nu inslaan, want de tweede Jan van Haasteren-puzzel is halve prijs. Als je een dubbel-pack koopt kun je zelfs drie of vier puzzels voor een prikkie kopen.

Jan van Haasteren-puzzels voor iedereen

Er is voor elke puzzelaar wat te vinden. Wintertaferelen voor wie heimwee heeft naar de kou, zomertaferelen voor wie het liefst morgen naar de zon vliegt. Ze zijn er bovendien ook in verschillende niveaus. Je kunt puzzels scoren van 150 stukjes, 500, of de vrij gangbare 1000. Voor de fanatieke puzzelaar zijn er zelfs puzzels van 2000 stukjes!
Ben je toch niet zo’n puzzelaar, dan zijn dit natuurlijk niet de enige deals die je nu kunt scoren. Bol.com heeft bijvoorbeeld ook de nodige deals op games. Ook bij MediaMarkt en Amazon kun je goed slagen als je op zoek bent naar een koopje.