MediaMarkt Mega Deals vangen de Red Week deals op

News
maandag, 28 februari 2022 om 12:30
mediamarktf1641464864
De MediaMarkt Red Week is afgelopen, maar dat betekent niet dat het scala van deals bij de bekende winkelketen stopt. Zo wordt flink wat korting gegeven op tal van producten waar techliefhebbers van kunnen smullen dankzij nieuwe MediaMarkt Mega Deals die de Red Week deals opvangen. De beste deals hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.
De laatste dag van februari lanceert MediaMarkt weer een scala van nieuwe deals onder het Mega Deals-label. Met tal van deals trapt MediaMarkt met de Mega Deals op goede wijze een nieuwe week af. Vooral doorat een aantal van de deals in het straatje passen van de Red Week. Het grootste verschil is alleen dat deze week ook deals voor games te vinden zijn.
Zo kun je met flink wat korting kiezen voor Gran Turismo 7 die nog niet eens uit is. Vrijdag verschijnt de game en nu al kun je met korting profiteren. Ook Deathloop is in de aanbieding bij MediaMarkt. Verder kun je kiezen voor een nieuwe smartphones, laptop, tablet, televisie of voor nieuwe wearables. Om ervoor te zorgen dat je een goed idee hebt van de beste MediaMarkt Red Week deals die je nu kunt vinden, helpen we je alvast een handje. De beste deals voor een laag prijsje hebben we voor je op een rijtje gezet.

De MediaMarkt Mega Deals op een rij

Natuurlijk zijn dit lang niet de enige deals die je nu via MediaMarkt Mega Deals kunt scoren. Hier kun je het complete overzicht checken. Let wel op dat de deals maar tot en met zondag 27 februari geldig zijn, dus profiteer voor het te laat is!

Populair Nieuws